Recept Halloween pralines - Bonbons

Benodigdheden:

  • Goede chocolade
  • Aardbeien puree van bv diepvries aardbeien
  • Onze vorm!
  • Eventueel suiker/suikervervanger voor de vulling


Gebruik goed gesmolten en doorgeroerde chocolade, anders krijg je geen stevige en glanzende bonbons en zal ook de krimpkracht van de chocolade minder zijn waardoor je de bonbons niet uit hun vormpjes krijgt.

Het beste is om de chocolade in stukjes te breken, in een schaaltje plaatsen en dan in heet water, au bain-marie, verwarmen en laten smelten, regelmatig doorroeren is essentieel.

Vul de Halloween vorm met de chocolade en wacht een paar minuten.

Keer de vorm om en laat de overtollige chocolade er goed lopen.

Je krijgt nu een laagje chocolade aan de zijkanten van de vorm.

De vulling, gemaakt van gepureerde aardbeien of aardbeien saus van bijvoorbeeld Tova, plaats je nu in de vormpjes.

Houdt een randje over om na afkoelen het geheel af te dekken met de rest van de gesmolten chocolade.

Met een schraper of vlak mes, schraap je de overtollige chocolade van de vorm en zet deze op een bord of schaal in de koelkast.

Laat geheel goed afkoelen.

Druk de chocolaatjes er voorzichtig uit en voilà je eigen Halloween bonbons!

BOEEEEEEE wat lekker weer.

 

Eizook.nl

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ponchoshop

 

 

© 2015 - 2024 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel