Bedrukte blikjes koelhoud hoesjes

Blikjeskoeler hoesjes

Wilt u uw drankjes koel houden? Een van onze meest populaire producten zijn de blikjeskoelhoudhoesjes.

Blikjeskoeler hoesjes

Wilt u uw drankjes koel houden? Een van onze meest populaire producten zijn de blikjeskoel houd hoesjes. Ze worden veel gebruikt op feesten en grote evenementen en zijn daarom uitermate geschikt als promotiemiddel. Daarom kunt u de neopreen koelboxen bedrukken met uw eigen logo. Onze blikjeskoel houd hoesjes zijn opvouwbaar en prachtig afgewerkt.

Opvouwbare blikjeskoeler neopreen

Veel blikjeskoel houd hoesjes van Koozie.eu zijn opvouwbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk mee te nemen en weg te geven zijn. De afwerking van de koeler is uitstekend, dankzij een mooi gestikte naad aan de bovenzijde. Wij bieden verschillende soorten blikkenkoelers aan, in alle maten en kleuren. Gangbare maten zijn bijvoorbeeld 250, 350 en 500 ml. De blikjeskoel houd hoesjes die wij aanbieden zijn gemaakt van neopreen. Dit materiaal isoleert zeer goed, omdat het ook in wetsuits wordt gebruikt. Een neopreen blikjeskoel houd hoesje houdt de drank 40% koeler dan zonder.

Koozie.eu blikjeskoel houd hoesjes met bedrukking

Om de blikjeskoel houd hoesjes te laten opvallen op de beurs of het evenement waar je ze gebruikt, is het leuk om een ​​vrolijke kleur te kiezen die past bij de stijl van je bedrijf. Zwart, blauw, geel, groen, oranje en wit behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u uw logo of tekst op de blikjeskoel houd hoesjes bedrukken. Dit kan full colour, zodat het echt een eyecatcher wordt waar u uw (potentiële) klanten mee kunt verrassen! Als je het ons vraagt, zijn ze het ideale zomerse relatiegeschenk.

Een op maat gemaakte blikjeskoel houd hoesje bestellen 

Heeft u vragen over blikjeskoel houd hoesjes? stuur ons een berichtje. Wij helpen u graag!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ponchoshop

 

 

© 2015 - 2024 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel