Can Cap - Maak van je blikje een fles

WELKOM BIJ CAN CAP, DE NIEUWE HIT!

 

Geniet thuis of onderweg

Introductie van Can Caps, het innovatieve draagbare blik opzetstuk, welke uw blikje transformeert in een her-sluitbare premium glazen fles, waar u ook bent.

Vraag maar eens rond en u zult merken dat mensen flessen verkiezen boven blikjes. Blikjes zijn natuurlijk gemakkelijker te stapelen, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen. Dus zou het niet geweldig zijn dat je zou kunnen profiteren van het lichtgewicht van een blikje en de geweldige ervaring van een fles?

Nu is er de oplossing voor dit alles: de innovatieve drinktool die van uw blik een fles maakt: licht, duurzaam, draagbaar en recyclebaar. Zowel het siliconen als het plastic zijn BPA-vrij. De Glas-versie is gemaakt van gerecycled glas en siliconen.

Het heldere en groene Can Cap opzetstuk; bruikbaar met elk standaardformaat blik, zodat u kunt genieten van de ervaring van het drinken uit een fles.

Neem het mee voor onderweg of geniet er thuis van; de Can Cap opzettool is volledig recyclebaar en vaatwasmachinebestendig, zodat u een fris of biertje kunt drinken zoals u dat wilt.

Promotie van een evenement, bedrijf, product of meer!
De Can Cap: uw bijeenkomst krijgt een geweldige extra boost met dit innovatieve premium glasgevoel.

Dit product is:

  • Licht
  • Duurzaam
  • Draagbaar
  • Perfect voor elke dag


Makkelijk te gebruiken:

Clip het op een blik en klaar voor de ultieme drinkervaring uit een fles.

Deze Can Cap opzetstukken passen op alle standaard blikken van 33cl, 35cl en 50 cl.


Hersluitbaar:

Gebruik een van onze siliconen flesdopjes om uw fles te bedekken, om uw drankje voor later te bewaren en om morsen en de aanwezigheid van insecten te voorkomen

Promotie: De siliconen clip kan ook worden gebruikt om uw bedrijfsnaam of slogan toe te voegen. Vraag ons om meer informatie.

Hieronder vindt u de producten die wij verkopen.

 

 

Nog vragen? Gebruik ons ​​contactformulier omdat we hier zijn om u te helpen.

 

 

© 2015 - 2023 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel