verzenden - garantie - retourneren

Overige informatie:

De verzendkosten zijn gebaseerd op gewicht. Bij totaal gewicht boven de 150 gram en past nog door de brievenbus wordt uw bestelling verzonden met track en trace code. Veilig en volgbaar.

Wij verzenden alle artikelen (op basis van gewicht) via postnl, DHL of DPD (binnen 24 uur, behalve weekenden en officiele feestdagen) in een stevige enveloppe of doos. Beschadigingen via de post zijn niet voor onze rekening maar u dient dan een klacht in te dienen bij de postbezorger. (POSTNL of DPD). Mits op voorraad. Inzake bedrukkingen: hier wordt u apart van op de hoogte gehouden.

Onze garantie telt 30 dagen na ontvangst van de blanco goederen. Indien bij normaal gebruik er een defect ontstaat, ontvangt u een nieuw artikel of een waardebon. Dit geldt niet voor speciaal bedrukte artikelen.

Terugzenden van goederen:

Als particulier heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt niet voor de door u speciaal bestelde produkten zoals bedrukkingen.

Als particulier krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten exclusief eventuele betaalkosten van PayPal of Creditcard gecrediteerd. Dit geldt alleen voor de gehele en complete bestelling. Bij losse produkten zijn de (verzend) kosten naverhand.

Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de verzender te retourneren.

Pakketten welke terugkomen, ongeacht de reden, kunnen weer, eenmalig, worden aangeboden. Er dienen dan wel opnieuw verzendkosten berekend te worden. Indien pakket niet opnieuw wordt aangeboden worden alleen de kosten van de produkten geretourneerd. Behalve bij bedrukte produkten en speciaal aangeschafte artikelen. Hiervoor worden geen kosten geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u DIT formulier invullen en retourneren via info@eizook.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ponchoshop

 

 

© 2015 - 2024 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel