Medische- en zorgkleding

Corporate Fashion moet functioneel zijn en aangepast aan de activiteit, het versterkt ook de teamgeest en het gevoel bij het team te horen.
Gepersonaliseerde kleding in medische praktijken, verpleegkundigen, ziekenhuizen, apotheken of om het even welk medisch beroep.

Maak ook voor beauty salons, Nagel studio's en meer

Ons aanbod is ruimer dan hier aangeboden.

Shirts

Uitgebreide selectie T-shirts en polo's in verschillende uitvoeringen samengesteld. Creëer uniforme Corporate Wear voor praktijken, salons en zorginstellingen door middel van de juiste veredeling. Ook te voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking.

Schorten en medische kleding

De ideale uitrusting voor verpleegsters, artsen en andere gezondheidswerkers in het health-care segment. Al of niet voorzien van een bedrukking.

Softshelljassen

Softshelljassen zijn ideaal voor gebruik buitenshuis. Waterdicht, ademend en wasbaar tot 30°. De perfecte metgezel voor verplegend personeel op rondes buitenshuis. Te voorzien van een bedrukking.

Hoodies en pullovers

Naast shirts en tunieken zijn ook hoodies en pullovers ideaal voor gebruik in de medische sector. Het rugvlak biedt voldoende ruimte voor personalisatie.

Textiel

Organic hand- gastendoeken en textielartikelen vervolledigen de professionele uitstraling in de gezondheidssector. Diverse artikelen in vele kleuren.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Om u 100% aandacht te geven, verzoeken wij u ons op maandag - vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur te bellen. Of zend ons een email zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ponchoshop

 

 

© 2015 - 2024 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel