Te bedrukken producten

Blikjes of flessenvorm
Eizook.nl is gelijk aan hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Al onze artikelen worden custom made gemaakt. U kunt hierbij denken aan kleur, opdruk, afmeting en levering. Onze artikelen zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit.

Kleurkeuze
Alle custom-made artikelen van Eizook.nl zijn in diverse kleuren te bestellen. Om een juiste keuze te maken kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke kleurenkaart. Tevens zijn er keuzemogelijkheden om een artikel uit ons assortiment in een unieke of evenwaardige (PMS) kleur te produceren. Indien het door u gewenste artikel een rits en/of zoom bevat, is het tevens mogelijk de kleur hiervan aan te passen.

Materiaal
De bedrukbare artikelen van Eizook.nl worden gemaakt van 100% neopreen. Al of niet voorzien van een net afgewerkte bovenrand.

Bedrukken
Eizook.nl verzorgt natuurlijk ook uw drukwerk op onze artikelen. Denk hierbij aan een logo, afbeelding of tekst geheel in uw gewenste kleur(en). Wij hebben verschillende mogelijkheden om te bedrukken: zeefdruk (silk), flexfolie en sublimatie. Desgewenst kan uw koeler geheel in uw bedrijfskleuren worden gemaakt. Een uniek exemplaar dus!

Neem geheel vrijblijvend Contact op voor een passende offerte. Binnen 24 uur! 

Bovenkleding bedrukken: shirts, sweaters, hoodies, tanktops, polo's, longsleeves.
Bedrijfskleding of voor bedrijf, club, vereniging of als bijvoorbeeld kado.

per pagina
per pagina
© 2015 - 2023 Eizook.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel